Početna > Konkursi > Poziv volonterima za učešće u Baushtelle Balkan Temple projektu

Poziv volonterima za učešće u Baushtelle Balkan Temple projektu

U okviru projekta BAUSHTELLË BALKAN TEMPLE otvoren je poziv za učešće volontera koji žele da se uključe u njegovu realizaciju.

www.kancelarijazamlade.rs

BAUSHTELLË BALKAN TEMPLE je umetnički projekat koji će se odvijati na relaciji Beograd, Priština, Cirih u periodu od jula do septembra 2015. godine. Cilj projekta je da se stvori platforma u okviru koje će učesnici kroz zajednički kreativni proces pokušati da izraze svoje reakcije na pitanje U šta ti veruješ?

Sam projekat sastoji se od istraživačke faze i finalnog performansa, koji će objediniti rezultate prethodnog rada. Na nivou svakog grada biralo se po 5 umetnika koji imaju priliku da prođu kroz fazu istraživanja u sva tri grada i to u Cirihu od 13. do 25. jula, u Beogradu od 26. jula do 8. avgusta i u Prištini od 10. do 24. avgusta.

Istraživačka faza u Cirihu je već započeta, dok nas u narednom periodu u Beogradu očekuju različiti programi za učesnike ali i lokalnu publiku. Ako još uvek nemaš planove za leto, a voleo/la bi da stekneš uvid i iskustvo u radu na jednom ovakvom projektu, očekujemo tvoj mail!

U period od 25. jula do 8. avgusta će nam biti potrebna pomoć oko realizacije ovih događaja koji će se dešavati na lokacijama zgrade Inex filma, Parobroda, KC Grad, KC Beograd…

Prijave sa svojim imenom, prezimenom i brojem telefona nam pošalji na [email protected]  najkasnije do 23. jula.  Tu smo za sva pitanja i nedoumice.

Više o projektu možeš da pročitaš na http://www.baushtelle.org/, a  možeš nas pratiti i na zvaničnoj Facebook strani  https://www.facebook.com/baushtelle.

Izvor: www.kancelarijazamlade.rs

Preporučujemo još

Konkurs za drugu generaciju studenata Škole za branitelje i braniteljke ljudskih prava

Civil Rights Defenders je međunarodna organizacija koja se bavi zaštitom ljudskih prava i podrškom braniteljima/kama …

Оставите одговор