Početna > Projekti > PROJEKAT: Zbornik radova ''Nova naučna edukativna misao 20/2014''

PROJEKAT: Zbornik radova ''Nova naučna edukativna misao 20/2014''

Nomotehnički Centar Beograd, nastavlja sa objavom radova studenata kao i istraživača, sa istom parolom, da edukacija svima mora biti dostupna bez obzira na materijalne mogućnosti.
Nakon pet objavljenih izdanja u 2013.godini i prvog u 2014.godini, pozivamo Vas da svoj rad objavite u drugom broju u 2014.godini.

KONKURS JE OTVOREN OD 20. JANUARA DO 10. MARTA 2014.GODINE.

Ukoliko do sad niste imali gde da publikujete svoje naučne radove, a često je mnogima potrebno radi upisa na master ili doktorske studije, možda želite da se bavite naučno-istraživačkim radom a niko Vam nije pružio priliku da publikujete svoje ideje, mi Vas pozivamo da to učinite u našem Zborniku i prudužite se mladima koji su svoje radove objavili i tako zakoračili u svet nauke.

Konkurs je otvoren za sve studente osnovnih, master ili doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta i Fakulteta u Republici Srbiji, kao i za one koji su fakultete završili i istraživače.

Tema tokom cele 2014.godine jeste: INOVATIVNO REŠENJE ZA LOKALNE PROBLEME, zamišljeno je da u mestu u kojem živite prepoznate problem koji je po Vama najveći i tragom svoje profesije osmislite rešenje. TEMA SLUŽI ZA ONE KOJI MOŽDA NEMAJU IDEJU ŠTA BI PISALI, ZBORNIK JE ZAMIŠLJEN KAO MESTO GDE MOŽETE PUBLIKOVATI SVOJE RADOVE, ZATO TEMA JE P R E P O R U K A NE I OBAVEZA. Ko ima drugačiju temu, prikazaće je kroz Prijavni formular a mi ćemo Vam odgovoriti da li se uklapa u naš Zbornik.

FAZA I. od 20.decembra do 10.marta 2014.godine:
Potrebno je dostaviti:
1. Popunjen Prijavni formular – dobijate od nas upitom na neku od e-mail adresa ([email protected] ili [email protected] ili [email protected]),
2. Kratak Asptrakt do 2 stranice, gde ćemo videti Vašu temu i ukratko o čemu pišete, Astrakt dostavljate preko Prijavnog formulara u kojem postoji mesto za isti.
3. CV

Od nas dobijate:
1. Predugovor
2. Uputstvo za uplatu – troškovi objave iznose 4 000 RSD
3. Nakon uplate i glavni Ugovor
*napomena: ukoliko je Vaš Apstrakt prihvaćen, dobijate uputstvo za uplatu, što znači da će i konačan rad biti objavljen, ukoliko se desi da učesnik dostavi u potpunosti drugačiji rad od prijavljenog sredstva će mu biti vraćena.

FAZA II. od 10.marta 2014.godine do 10.aprila 2014.godine
1. Dostavljate nam kompletne radove prema prijavljenom Asptraktu obima 10 do 15 stranica, uređenog prema uputstvu koje ćemo kao preporuku proslediti kada uđemo u proces objave Vašeg rada.

FAZA III. od 10.aprila do 10.maja:
1. Štampa Zbornika
2. Dostavljanje štampanog primerka na Vašu kućnu adresu i PDF izdanja na mail.

Ukoliko želite da objavite svoj rad i zakoračite u svet nauke, obratite nam se za PRIJAVNI FORMULAR od 20.januara 2014.godine do 10.marta 2014.godine na:

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Preporučujemo još

VCV 1

Volonterski centar Vojvodine Raspisuje konkurs za JOB SHADOWING projekat u SCI Italija

Volonterski centar Vojvodine  Raspisuje konkurs za JOB SHADOWING projekat u SCI Italija Ogranak mreže Service …

Оставите одговор

Facebook