Početna > Saveti i iskustva > Edukuj me! > 5 koraka do studiranja u inostranstvu Travel 2 Study
travel2study-LOGO-copyaaaa1-150x150

5 koraka do studiranja u inostranstvu Travel 2 Study

termiseran

Želite li da studirate u inostranstvu, a niste sasvim sigurni odakle da počnete? Zašto ne biste pokušali sa ovih pet koraka.

Prvi korak koji biste trebalo da uradite je da kontaktirate travel2study tim, jer mi smo tu da Vam pomognemo i pružimo neophodnu podršku u pronalaženju opcije koja je idealna za Vas.Travel2study tim se sastoji od mladih i energičnih pojedinaca koji su i sami prošli kroz proces studiranja u inostranstvu i znaju koliko to može da bude naporno i zbunjujuće.

Drugi, ukoliko ste se već odlučili gde želite da studirate, postaraćemo se da za Vas pronađemo najbolji univerizitet, a ukoliko niste uvek možete uzeti u obzir neke od destinacija na koje naši studenti najviše idu kao što su Barselona, Malaga, London, Pariz…

Treći, kada znate gde biste studirali, ostaje Vam još da odlučite šta. Ekonomija, političke nauke, pravo, ekologija, IT, osnovne studije, master studije, biznis i letnje škole jezika…Koji je Vaš izbor?

Četvrti korak, koji je po svemu i najkomplikovaniji jeste aplikacija. Ali, ne mora da bude tako! Sa nama ćete lako proći kroz celokupnu papirologiju, apliciranja za vizu i biti spremni da započnete novu avanturu.

Poslednji korak je da Vam poželimo srećan put, i da Vam po dolasku na željeno odredište pomognemo da se smestite i upoznate sa gradom.

Da li smo uspeli da Vam približimo ceo ovaj process? Da li Vam sada deluje lakše i jednostavnije? Da li ste spremni da promenite nešto u Vašem životu?

Ako ste bar na jedno od pitanja odgovorili sa DA, i ako želite da pogledate šta Vam sve nudimo, kliknite ovde.

Izvor:portalmladi.com

Preporučujemo još

Budite produktivniji – ne gubite vreme!

Čini se da mnogim ljudima vreme uvek nekako „beži“, dok drugi uprkos brojnim obavezama nekako …

Оставите одговор

Facebook