Početna > Tribine i debate > AIESEC i Cosmo career tribina (BG)

AIESEC i Cosmo career tribina (BG)

Koraci do uspešne i ostvarene karijere – saznajte kako, uz Cosmo career tribine i AIESEC!

12. novembra, sa početkom od 19 časova modni časopis ’’Cosmopolitan’’ i AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu organizovanće Cosmo career tribinu na ovom fakultetu u prostorijama profesorske sale Ekonomskog fakulteta. Studenti će imati priliku da čuju motivacione priče i praktične savete kako da se najbolje predstave poslodavcima, kao i da se informišu od strane top menadžera vodećih kompanija kako da dobiju svoj posao iz snova.

Predstavnici kompanija “Knjaz Miloš“, “Telenor“, “NLP Institut“, i modnog časopisa ’’Cosmopolitan’’će održati tribinu u cilju približavanja ideje i pojma uspešne karijere u Srbiji, i kako je mladi mogu izgraditi. U sklopu tribine, predstavnici će kroz svoja lična iskustva i korake u građenju, danas, uspešne karijere, inspirisati mlade da urade isto i postanu preduzimljivi i istrajni u svojim ciljevima.

Druga tribina održaće se na Fakultetu organizacionih nauka, 13. novembra sa početkom u 20 časova.

Jedan od najvećih izazova sa kojima se mladi danas suočavaju je da, nakon završenih osnovnih i master studija, nemaju dovoljno mogućnosti da steknu radno i stručno iskustvo. Svim mladim i ambicioznim studentima koji ne znaju gde da ostvare svoju ambiciju i kako da napreduju, ova tribina može pomoći u nalaženju odgovora.

Jedna od tema tribine biće i Global Talent program – program stručnih plaćenih praksi u inostranstvu za mlade kao prvi korak ka kreiranju internacionalne karijere.

Prilike se ne čekaju, već se stvaraju! Dođite na Cosmo career tribinu i saznajte od uspešnih kako i Vi da uspete!

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Preporučujemo još

Poziv za prijavu (teza): Rasprava o zastupljenosti invaliditeta u drami, pozorištu, film i medijima

Rok: 15 Мај 2015 Namenjena: akademicima i studentima na doktorskim studijama Mesto održavanja: 25-27 Septembar …

Оставите одговор

Facebook