Početna > Mobilnost > Razmene > Klub Superste je otvoren – prijavi se!

Klub Superste je otvoren – prijavi se!

Prijava za Klub Superste je jednostavna i onlajn i zahteva dobre ideje koje pokreću i menjaju društvo i pojedince koji imaju znanje i iskustvo da te ideje sprovedu.

Deset najboljih projekta iz oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja, dobiće finansijsku podršku u ukupnom iznosu od 2.000.000 dinara, a projekat sa najvećom podrškom zajednice dobija specijalnu nagradu od 100.000 dinara. Jedna od nagrada ove godine predviđena je i za najbolje rešenje za relax zonu novog Erste Sirius poslovnog kompleksa!

Pored finansijske podrške za realizaciju projekata, pobednički timovi će dobiti i mentorsku podršku koja će im koristiti kada budu sprovodili svoje inovativne projekte u delo. Superste tim mentora je tokom 2015. godine proglašen za najvredniju komponentu celog jednogodišnjeg Superste programa, koji obuhvata Centrifugu i Klub Superste.

Više informacija o programu možete pronaći na platformi Superste.net, a u slučaju da imate nedoumice možete pisati Superste timu na: superste@dokukino.org, superste@erstebank.rs.

Izvor: studentskizivot.com

Powered by WPeMatico

Preporučujemo još

Evropska nedelja mobilnosti

Radionica će biti interaktivnog tipa gde će mladi od 15 do 30 godina imati priliku …

Оставите одговор

Facebook