Početna > Konkursi > Grantovi > Muzička manifestacija – Music Test

Muzička manifestacija – Music Test

Ideja Music Test-a  je da podstice razvoj muzike u Srbiji i na taj način probudi osećaj prijateljstva i društvene odgovornosti među mladima, bez obzira na status, versku i nacionalnu pripadnost. Takođe, Music Test želi da podrži razvoj muzikalnosti i zdravog takmičarskog duha kako bi kulturnom životu Srbije vratio jednu dimenziju od presudnog značaja za razvoj društva.

Nas cilj je  da svake godine povećavamo broj učesnika iz susednih zemalja i evropskih zemalja i da tako stvorimo prepoznatljiv brend na internacionalnom nivou. Na ovaj način bismo povezali mlade muzičare i ljubitelje ovih muzickih zanrova iz Srbije sa onima iz ostalih evropskih zemalja i omogućili im da kroz nastupe i druženje uče jedni od drugih.

Na manifestaciji će se, pored mladih i neafirmisanih izvođača,  pojaviti i jedan broj poznatih  muzičkih  sastava koji su ostavili neizbrisiv pečat u našoj rock, pop i rap muzici. Oni će svojim konstruktivnim savetima pokušati da pomognu učesnicima da u pravom smeru razviju svoje umeće.

Music test muzička manifestacija nije klasično takmičenje autora iz poznata tri muzička žanra već je vise neka vrsta revije bendova I solo izvođača iz srbije I šire.

Pre polufinalne I finalne večeri predstoji sedam audicija  na kojima će se odabrati najbolji koji će nastupati I dobiti nagrade u vidu snimanja albuma I jednog video spota.

Svi koji su propustili ovo muzičko nadmetanje imaju šansu da nam se pridruže na trećoj po redu audiciji koja ce biti odrzana 22.novembra! 

Kontakt: janaradivojevic@musictest.org

Izvor: studentskizivot.com

Powered by WPeMatico

Preporučujemo još

Studentsko takmičenje u inovaciji

Cilj takmičenja je nagrađivanje inovativnih projekata u oblasti automobilske industrije kao i promocija inovacije među …

Facebook