Početna > Saveti i iskustva > Nahrani me! > UNS: Unapređenje studentskog standarda

UNS: Unapređenje studentskog standarda

I ove godine Studentski centar u saradnji sa Unijom studentskih organizacija Univerziteta u Novom Sadu (USOUNS) trudi se da svojim studentima stanarima, ali i svim ostalim studentima Univerziteta pobošlja studentski standard.

Stanari studentskih domova ove godine mogu da očekuju optički internet, što znači da im je na raspolaganju paket koji nema ograničenje u brzini.

Postojeći domski internet je i dalje besplatan za sve studente stanare. U domu „Slobodan Bajić“ postavljeni su novi ugradni ormani, kao i u delu doma „Veljko Vlahović“. Ni menze nisu zaboravljene ove godine, pa su tako zamenjene zidne pločice, a restorani su kompletno okrečeni.

USOUNS direktno učestvuje u radu komisije za studentski standard i smeštaj, a u planu je širenje saradnje i aktivnije učešće u svim oblastima studentskog standarda, a sve u cilju uslišavanja potreba mnogih studenata, koje ipak sami studenti najbolje mogu da prenesu Studentskom centru.

Kako USOUNS iza sebe ima više uspešnih projekata, između ostalog i Planet Earth Fest, Nacionalni dan studenata, Studentski vodič itd, sasvim je sigurno da je još bolja saradnja sa SC bitna, kao i da studentski standard može samo, na viši nivo, da se podigne.

Unija Studentskih organizacija UNS je krovna studentska organizacija na Univerzitetu u Novom Sadu. USOUNS drži uvek otvorena vrata za sve studente, koji znaju ili bar veruju da svojom energijom mogu napraviti pozitivne promene na univerzitetu u Novom Sadu i na ličnom nivou. Kroz Uniju se stiču nova prijateljstva i ljubavi, poznanstva, kontakti i shodno aktivnostima, zaista bogato praktično iskustvo, koje predstavlja veliku prednost na tržištu rada.

Isidora Marković (SUFF)

Uključi se i ti! Prijavi se OVDE.
Sva pitanja i sugestije u vezi sa studentskim standardom možeš postaviti OVDE.

Preporučujemo još

unnamed

Couchsurfing – besplatno noćenje širom sveta

Internet stranica Couchsurfing – u prevodu surfovanje na kaučima – je interkulturalna društvena mreža, na …

Оставите одговор

Facebook