Početna > Kursevi i radionice > Radionice komunikologije

Radionice komunikologije

Od novembra u okviru Volonterskog kultur kluba Fondacije „Danilo Kiš“, paralelno sa mogućnošću volontiranja u Fondaciji i drugim ustanovama koje se bave kulturom u Gradu, počinju i Radionice komunikologije i kulturne produkcije sa elementima tim bildinga, razvijanja grupne dinamike i međusobnog poverenja, kao i osnovama omladinskog rada, koje će volonterima pružiti priliku da bolje upoznaju sebe, kao i druge, te da usavrše svoje komunikativne sposobnosti kako u privatnoj tako i u javnoj sferi života. Radionice vodi Nina Mamužić Lazić, omladinska radnica i trener u zajednici.

Radionica komunikologije se vodi u zatvorenoj grupi, gde se radi na izgradnji uzajamnog poverenja među učesnicima, uči o aspektima komunikacije kao što su: verbalna i neverbalna komunikacija, aktivno slušanje, uloge u komunikaciji, pregovaranje i sl; dok će faza kulturne produkcije, po završetku radionice komunikologije, obuhvatati: pisanje projekata, koncipiranje kulturnih programa i njihovu realizaciju uz podršku Fondacije „Danilo Kiš“.

Radionice su otvorene za sve koje interesuje ova tema, bez obaveze da se uključe u rad Volonterskog kultur kluba.

Želiš li da upoznaš nove mlade ljude i sa njima učestvuješ u oblikovanju kulturnog života Grada? Da saznaš koje faze rada obuhvata kulturna produkcija i otkriješ kako funkcionišu kulturne ustanove našeg grada? Imaš li ideje koje bi želeo/la da sprovedeš u delo? Da li si spreman/a da odvojiš nekoliko sati nedeljno u neprofitnoj  aktivnosti kojom ćeš doprineti dobrobiti svoje zajednice ili celog društva, a da pritom radiš na sebi,  učiš i stičeš nova znanja i iskustva? Ako su te ova pitanja zainteresovala, onda ti predlažemo da se priključiš  Volonterskom kultur klubu Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „Danilo Kiš“! Volonterski kultur klub okuplja preduzimljive i odgovorne mlade ljude koji se okupljaju jednom sedmično u Omladinskom klubu „Skladište“ i osmišljavaju svoje programe. Cilj Fondacije je da ove mlade pojedince uključi što više u gradske kulturne tokove i pruži im neophodnu podršku u ostvarivanju njihovih inicijativa.

Zainteresovani pojedinci mogu da se prijave i informišu putem mejla: office@danilokis.rs, ili telefona na: 024/523-566, ili pak usmeno svakog radnog dana od7.30 do 14.30 časova u prostorijama Omladinskog kluba “Skladište“ (Park Ferenca Rajhla 12a, polusprat kod Dečjeg pozorišta).

Napomena: zbog građevinskih radova, do Skladišta (zgrada Jadran) se stiže stepenicama ka Narodnom pozorišu, pa levo, pa desno stepenicama, pa gore stepenicama, pa desno na poluspratu pre Dečjeg pozorišta.

Izvor: studentskizivot.com

Powered by WPeMatico

Preporučujemo još

Ideas for Action

Ideas for Action je odličan način povezivanja mladih iz različitih zemalja širom sveta koji imaju …

Оставите одговор

Facebook