Početna > Konkursi za poslove > Sajam poslova i stručnih praksi – Јob Fair 2015

Sajam poslova i stručnih praksi – Јob Fair 2015

T v o j a   k a r i j e r a   p o č i nj e   o v d e !

Sajam poslova i stručnih praksi - Job Fair je nastao kao želja Udruženja studenata tehnike Evrope (Board of European Students of Technology – BEST) da studentima i kvalifikovanim mladim ljudima pomogne u nalaženju poslova i da im pruži mogućnosti za zaposlenje u struci. Pod sloganom „Tvoja karijera počinje ovde!“, BEST Niš pokušava da motiviše studente da budu aktivni u traženju posla i već godinama u tome uspeva. To postiže obezbeđivanjem kvalitetnog i profesionalnog kadra poslodavcima, stručnim usavršavanjem zainteresovanih putem praksi u zemlji i inostranstvu, odnosno kreiranjem dobre komunikacije na relacijama student – obrazovni sistem – kompanije.

Sedmi po redu Job Fair biće održan 2. i 3. marta 2015. godine u zgradi Elektronskog fakulteta u Nišu. Tokom dva sajamska dana, studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta Univerziteta u Nišu, a i šire, pruža se jedinstvena prilika da na sajmu stupe u direktan kontakt sa predstavnicima domaćih i stranih kompanija, koje su u potrazi za mladim, ambicioznim i kvalifikovanim kadrovima. Stoga će svi posetioci sajma željni zaposlenja, stručne prakse, uspeha i karijere, imati mogućnost da svoje CV-eve predaju lično predstavnicima kompanija, za čija su radna mesta zainteresovani. Osim direktnog kontakta sa kompanijama, posetiocima će potpuno besplatno biti omogućeno da kroz set različitih aktivnosti saznaju dodatne informacije o mogućnostima zaposlenja, da unaprede svoje veštine koje se zahtevaju u modernom sistemu poslovanja, da čuju zanimljiva iskustva i priče o „Start Up“ biznisu na tribini, prisustvuju prezentacijama kompanija, osvoje kurseve programiranja ili stranih jezika, nagradno putovanje u inostranstvo, kao i karte za niške bioskope i još dosta toga. Sa 6 kompanija učesnica biće organizovani intervjui za posao, dok će neke kompanije organizovati radionice („Workshops“), a neke rešavanje studije slučaja („Case Study“).

Generalni pokrovitelj sajma je i ove godine kompanija „Microsoft“, dok su zlatni pokrovitelji ,,VIP“, „Devana“, bugarska kompanija „Stanga One“, kao i kineska kompanija „Johnson Electric“. Još neki od učesnika su i danska kompanija „Ergomade“, kao i „Leoni“, „ING Software“, „IT Centar“, „Elsys“, „Atessoft“, „Webelinx“ i mnogi drugi.

 

Takođe će biti održan i koktel prvog dana sajma, na kome će zainteresovani imati priliku da se u opuštenoj atmosferi upoznaju sa predstavnicima kompanije „Microsoft“ i da im postave pitanja koja se tokom formalnih prezentacija čine suvišnim.

 

Broj mesta za sve aktivnosti je ograničen, pa je potrebno da se svi zainteresovani prijave preko našeg sajta, kako bi sebi obezbedili učešće.

Više informacija o sajmu, prijavama za određene aktivnosti, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama, prijateljima sajma i medijskim kućama možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma: www.jobfairnis.rs.

            Na istom sajtu zainteresovani mogu načiniti i prvi korak ka svetlijoj budućnosti, time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, a koja će po završteku sajma biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

Preporučujemo još

Prijavaljivanje na volonterske kapmove kreće sada

Volonterski kampovi su idealna prilika za sve one koje klasični turistički aranžmani više ne privlače. …

Оставите одговор

Facebook