Početna > Debate > Serbia Youth to Business Forum (AIESEC)

Serbia Youth to Business Forum (AIESEC)

Lokalna kancelarija AIESEC-a u Novom Sadu organizuje po prvi put u Srbiji projekat pod nazivom „Serbia Youth to Business Forum“ 8.12.2020. godine sa početkom u 09.30h u Kulturnom centru Novog Sada. Cilj projekta je podsticanje mladih na usavršavanje na ličnom i profesionalnom nivou i prikazivanje načina na koji IT industrija utiče na razvoj lokalnih zajednica.

Projekat se sastoji iz tri dela. Prvi deo – „INSPIRE“ je učešće nekoliko predavača koji kroz niz motivacionih govora zasnovanih na ličnom i profesionalnom iskustvu inspirišu studente da se i sami pokrenu. Drugi deo – „ENGAGE“ su radionice sa kompanijama partnerima na projektu gde će studenti imati priliku da dele znanje i steknu novo. Treći deo – „ACT“ biće organizovan kao diskusija na određenu temu u kojoj će studenti aktivno učestvovati postavljajući pitanja. Kompanije koje su partneri na projektu su Ernst & Young i Tiac group.

Radionice su namenjene svim studentima fakulteta Univerziteta u Novom Sadu na kojima postoji informacioni departman. Obuhvaćeni fakulteti su Fakultet tehničkih nauka, Prirodno matematički fakultet i Visoka tehnička škola.

 Predavači

  • Ivan Minić, bloger i tvorac jednog od najpopularnijih foruma u našoj zemlji, Burek Forum-a
  • Nikola Cimbaljević i Đorđe Relić, osnivači „Sonochrom“ – a
  • Vladimir Mastilović, osnivač 3lateral kompanije koja se bavi kreiranjem likova za igrice
  • Mihaela Turner koja će podeliti sa prisutnima svoje dugogodišnje iskustvo iz oblasti odnosa sa javnošću i upravljanja projektima
  • Adrian Đura, osnivač firme za video igrice „Hope“

 Registracija

Za prijavljivanje posetite naš sajt  http://bit.ly/Y2B_NoviSad, a dodatne informacije potražite na facebook stranici Serbia-Youth-to-Business-Forum i sajtu y2b.aiesec.org.rs. Prijave traju do 4.12.2020.

Preporučujemo još

Ideas for Action

Ideas for Action je odličan način povezivanja mladih iz različitih zemalja širom sveta koji imaju …

Оставите одговор

Facebook