Početna > Konkursi > Grantovi > Takmičenje Case Challenge

Takmičenje Case Challenge

Cilj je da u saradnji sa partnerima kroz organizaciju niza edukativnih radionica doprinesemo stvaranju okruženja i mogućnosti za sticanje znanja i veština, u kojem će se mladi, srednjoškolci i studenti, podstaći na samostalno preduzimanje inicijative, kreativnosti, motivisati na donošenje poslovnih odluka i efikasno rešavanje poslovnih problema.

Kompanije koje će zadavati studije slučaja su vodeće u svojim oblastima, i to su Devana Technologies, Coca-Cola Hellenic, Delhaize, Tesla i NIS. Pored nagrada koje su pripremile kompanije, tu su i nagrade kojima je niz institucija i drugih firmi rešilo da podrži projekat.

Prvi Case Challenge koji se desio u maju ove godine je spojio 90 timova, tačnije 290 prijavljenih učesnika sa kompanijama partnerima. Od toga je preko 10 ljudi odradilo svoje prakse u kompanijama, a jedna osoba se zaposlila u kompaniji za koju je radila praksu.

Prijave su otvorene do 7. novembra i sve informacije, detalje o projektu i forme za prijavljivanje možete pronaći na našem sajtucasechallenge.rs. Preuzmi odgovornost za svoju budućnost, prijavi se!

Izvor: Kancelarija za mlade

Izvor: studentskizivot.com

Powered by WPeMatico

Preporučujemo još

Studentsko takmičenje u inovaciji

Cilj takmičenja je nagrađivanje inovativnih projekata u oblasti automobilske industrije kao i promocija inovacije među …

Facebook