Početna > Konkursi > Telenor d.o.o. raspisuje konkurs za Telenor START letnja praksa za mlade - Telenor d.o.o.

Telenor d.o.o. raspisuje konkurs za Telenor START letnja praksa za mlade - Telenor d.o.o.

 Telenor d.o.o. raspisuje konkurs za Telenor START letnja praksa za mlade - Telenor d.o.o.

 

Ukoliko želiš da teorijska znanja stečena na fakultetu primeniš u praksi,  stekneš prvo praktično iskustvo u multinacionalnoj telekomunikacionoj kompaniji, i deo leta provedeš u Telenoru radeći na uzbudljivim projektima, prijavi se na Telenor START letnju praksu do 29. maja!

Šta je Telenor START praksa?
Telenor START praksa je novi model prakse u Telenoru u trajanju od mesec dana tokom letnjih meseci (jula i avgusta ), namenjena studentima završnih godina i diplomcima bez radnog iskustva.

Šta mogu da očekujem od Telenor START prakse?
Pored rada na projektima kompanije uz podršku mentora i timskog rada, polaznici će kroz pažljivo odabrane treninge razvijati veštine koje su u današnjem poslovnom svetu neophodne. U različitim sektorima kompanije koja se bave naprednim digitalnim servisima, bankarskim uslugama i brigom o korisnicima, radiće na realnim projektima čija je osnovna tema digitalizacija i njen uticaj na društvo. Po završetku prakse, polaznici će predstavnicima Telenora prezentovati rezultate svojih projekata, a četvoro njih dobiće priliku da nastavi profesionalni razvoj u okviru Telenorove jednogodišnje senior prakse.

Kome je namenjena Telenorova START letnja praksa?
Telenorova START praksa namenjena je studentima završnih godina osnovnih ili master studija svih fakulteta univerziteta u Srbiji kao i diplomcima bez radnog iskustva, koji žele da započnu poslovnu karijeru ili da pokrenu sopstveni biznis.

Zašto Telenor START praksa?
Telenor START praksa osmišljena je kao vid aktivne podrške razvoju i profesionalnom usavršavanju mladih talentovanih ljudi. Pored prvog praktičnog iskustva, Telenor START praksa donosi i brojne druge pogodnosti:

  • Praktično iskustvo u vodećoj telekomunikacionoj kompaniji
  • Upoznanje sa korporativnom kulturom multinacionalne kompanije koja posluje na 13 evropskih i azijskih tržišta,
  • Razvoj veština kao što su upravljanje projektima, prezentacione veštine, timski rad, apliciranje za posao i mnoge druge
  • Prilika za dalje profesionalno usavršavanje u Telenoru, kompaniji koja je najveći pojedinčani investitor u Srbiji i najbolji poslodavac u kategoriji velikih preduzeća u 2014.

Kako da se prijavim?
Za Telenor START letnju praksu prijavite se tako što ćete na imejl adresu summer.internship@telenor.rs , najkasnije do 29.maja u 17 časova poslati:

  • Radnu biografiju,
  • Motivaciono pismo i
  • Video-snimak na temu „The world goes digital“ u kojem ćete objasniti kako vidite svoju ulogu u digitalizaciji srpskog društva. Video u trajanju do tri minuta potrebno je da postavite na neki od file hosting servera, i da link ka snimku dostavite u telu prijavnog imejla.

Po završetku konkursa, kandidati koji uđu u najuži izbor biće obavešteni putem telefona ili imejla, a ukupno njih 12 će pohađati Telenor START praksu.

Konkurs je otvoren do 29. maja.

Gradovi: Beograd
Rok za konkurisanje: 29.05.2020.god. u 17:00

Izvor:prakse.rs

Preporučujemo još

Prijavaljivanje na volonterske kapmove kreće sada

Volonterski kampovi su idealna prilika za sve one koje klasični turistički aranžmani više ne privlače. …

Оставите одговор

Facebook